Treed in de voetsporen van Cornelis Haga, Cornelis Calkoen en anderen en doe de wandeling 'Op audiëntie bij de sultan'. Loop van het Palais de Hollande naar het Topkapι Paleis, lees onderweg de verhalen, ontdek Nederlands erfgoed en verwonder u over bezienswaardigheden langs deze route door Istanbul.

Download de routebeschrijving (om eventueel uit te printen en mee te nemen) en de routekaart voor gebruik op uw mobiele telefoon of tablet:

Download de routebeschrijving van de wandeling 'Op audiëntie bij de sultan' (pdf)

Download de routekaart van de wandeling 'Op audiëntie bij de sultan' voor gebruik op uw mobiele telefoon of tablet (kml)


Veel plezier!

"Wij zijn Nynke de Roest, Sanne Obdeijn en Romy Logtenberg, studenten aan de opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs aan de Saxion Hogeschool in Deventer. In het kader van ons afstudeeronderzoek maakten wij deel uit van het team 'Erfgoed in Turkije'. Onze passie is reizen en het ontdekken van andere landen en culturen. Istanbul leren kennen, de wandelroute helpen ontwikkelen, was voor ons een geweldige ervaring. Wij wensen u veel plezier op uw ontdekkingstocht door deze fascinerende stad en door de geschiedenis die Turkije en Nederland delen." [Istanbul, 6 November 2014]